BPV accountants en belastingadviseurs

Verandering van (een oude naar een nieuwe) naam is vaak ook het juiste moment om je positie in de markt te verbeteren en je identiteit op te poetsen.

BPV accountants en belastingadviseurs, voorheen Bongers, Posthumus en Verboord, met 2 vestigingen in Geleen en Roermond opereert zowel nationaal als internationaal. De oprichters en vorige aandeelhouders zijn inmiddels verdwenen, en de naam bleef vanwege de naamsbekendheid voor diverse jaren gehandhaafd.
Toch zocht de nieuwe maatschap naar een oplossing die zowel de bekendheid van de oude naam, maar ook modern en makkelijk te onthouden zou moeten zijn.
De keuze werd al snel gemaakt: BPV accountants en belastingadviseurs. Duidelijk en gemakkelijk in de (internationale) uitspraak.

De nieuwe huisstijl is gekenmerkt door de open vensters welke de heldere visie en professionele kijk van BPV op de ondernemende wereld symboliseert. Dit komt ook terug in het nieuwe logo.
De communicatie naar de doelgroepen toe vindt plaats door middel van opvallende paginagrote advertenties die elk een op zich staande boodschap brengen ondersteund door een kenmerkende foto.

Inmiddels heeft BPV accountants en belastingadviseurs haar positie in de financiële markt nog verder weten uit te bouwen.


www.bpvnl.com