Hauzer Techno Coating

De innovatieve Coating Technologie van Hauzer biedt oplossingen op het gebied van high-tech Plasma Coating machines voor de internationale markt. Creation Station werkt intensief samen met de marketing manager bij het ontwikkelen van alle internationale communicatiemiddelen.

Sinds 1983 levert Hauzer Techno Coating de technologie en machines voor plasma coating toepassingen in een vacuümomgeving. Wereldwijd zijn meer dan driehonderd Hauzer machines geïnstalleerd.

Toepassingen:
• In decoratieve markt: glanzende, krasvaste coatings op metaal en plastic
• In automobielmarkt: verminderde CO2 uitstoot en brandstofbesparing, dankzij coatings op
  motorcomponenten (minder slijtage, minder wrijving)
• In gereedschapsmarkt: verlenging levensduur en verhogen productiviteit van verspanend
  gereedschap en matrijzen
• In nieuwe markten: Hauzer zet haar jarenlange expertise op het gebied van plasma coating
  processen, engineering en vacuüm graag in om innovatieve machines op maat te bouwen.

Ontstaan als onderdeel van het familiebedrijf Hauzer in Venlo, maakt de machinebouwer nu deel uit van het Japanse moederconcern IHI Corporation. Het bedrijf telt ongeveer honderd medewerkers waarvan zo’n veertig procent ingenieurs. De innovatieve, technologisch hoogwaardige status van het bedrijf blijkt uit de vele patenten die in de loop der jaren zijn vergaard en die het bedrijf een voorsprong geven in de internationale industriële markt.

Communiceren met een breed veld van hoogtechnologische klanten en prospects vereist een uitgekiende strategie en hoogwaardige executie. Creation Station denkt mee en ontwikkelde naast een nieuwe huisstijl een aantrekkelijke beeldtaal waarmee niet alleen technici maar (vooral) ook beslissers worden aangesproken.

De corporate communicatiemiddelen omvatten een breed scala aan produkten zoals stationary, brochures, leaflets, advertenties, posters, magazine en diverse internationale (beurs) producten. Beursmateriaal en standinrichting zijn in deze markt van cruciale betekenis. Beurzen en seminars zijn de gelegenheden waar beslisser en technici zich oriënteren en laten informeren, dus het is zaak hier optimaal voor de dag te komen.

Hauzer Techno Coatings laat in presentatie en uitstraling zien waar het voor staat: technologisch geavanceerd en tegelijkertijd open, transparant en benaderbaar. Met de introductie van de nieuwe communicatiestrategie en -middelen wordt de keuze voor de PVD turnkey solutions van Hauzer op alle klantniveaus vergemakkelijkt. Be excellent, and show it. Dat werkt.