Cox & Co, Happy to serve you!

De succesvolle no-nonsens aanpak van horeca ondernemer Wim Cox

Cox & Co is een begrip in Roermond en omgeving. Met horecagelegenheden op het Designer Outlet Centre, Retailpark, Huis & Tuinboulevard, Kazerneplein en de Roermondse binnenstad ervaren jaarlijks vele honderdduizenden mensen de service en kwaliteit van Piet Friet, CUP&CINO, Markt 10, Tuincafé Intratuin Roermond en vele andere concepten. Maar ook buiten Roermond groeit Cox & Co gestaag. De Tuincafé’s in de Intratuins van Heerlen, Kerkrade, Geleen en Venlo alsmede Brasserie Intermezzo in Inter Chalet te Horst geven Cox & Co een provinciale dekking. Allemaal samen vormen zij de familie Cox & Co!

Creation Station werkt nauw samen met marketing manager Christel Ruijgrok en ondernemer Wim Cox om de doelgerichte visie te vertalen naar 'hapklare' klantencommunicatie. Dit varieert van een huisstijl voor een nieuw foodconcept tot advertenties en van klantloyaliteitsprogramma's tot en met originele opdrukken voor fritezakjes.

Deze succesvolle no-nonsens (communicatie) aanpak is een sprekend voorbeeld van het ondernemersinzicht van een horecatalent.
 

www.coxenco.com